Susannes bakgrund och historia
Entreprenör, modell, skådespelare, hudterapeut, hälsorådgivare och tidningsskribent om hälsa och skönhet. Susannes syn på skönhet grundas på: motion, kost, och naturliga produkter. Susanne har passion för naturen och dess inneboende krafter.Vi lever av naturen och då är det den vi skall använda oss av för bästa upptag och resultat. Därför är Ageless organisk naturkosmetik. Denna produktserie är framtagen för att reducera synliga ålderstecknen så att alla kvinnor kan återfå sitt ungdomliga vitala utseende och backa tidens tecken på åldrande. 
 
Orsaken till hudens åldrande är bla..
Solens skadliga strålar, fria radikaler, föroreningar samt dåligt näringsintag. Ageless organiska naturkosmetik är en anti-ageing-hudvårdsserie som är åldersförebyggande och som främjar hudens ungdomliga utseende och som kan vända tecken på hudens åldrande. Susannes produkter är utformade för att hjälpa till att förbättra olika hudproblem och skydda mot hela spektrat av skadliga solstrålar samt skydda mot solskador och uttorkning.
 
En enkel och tydlig väg till vacker hy
Din hy behöver daglig näring, precis som resten av din kropp. Att ge huden de näringsämnen den behöver spelar en avgörande roll om du vill ha en hy som ser frisk och fräsch ut. Ageless kan hjälpa din hy att se ungdomlig och strålande ut med ingredienser som mjukgör, återfuktar, skyddar och föryngrar. Innehåller antioxidanter som skyddar mot yttre påfrestningar.
 
Ageless
Stödjer hudens kollagenproduktion.
Ger huden jämnare struktur och färg.
Fina linjer och rynkor blir mindre synliga.
Ger långvariga anti-ageing resultat.
Ökar spänsten och fuktigheten i huden.